Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Ε! λοιπόν μάθε το

Θυμάσαι που ήθελες να πας γυμναστήριο και δεν πήγες με την πρόφαση ότι είσαι κουρασμένος; ε λοιπόν ήρθε η ώρα να στο πω και να το καταλάβεις. Η γυμναστική σου δίνει ενέργεια δε σου παίρνει. Άσε επιτέλους κατά μέρους τις δικαιολογίες η προσπάθεια υπάρχει μόνο στην αρχή μετά σε προμηθεύει με ενέργεια και αντοχή. Φεύγουν οι τοξίνες και εκρήγνυται η ορμόνη της ευτυχίας.
     Ή πάλι θα μου πεις δεν έχεις χρόνο για ένα βιβλίο. Ε, λοιπόν μάθε το, διαβάζοντας ένα βιβλίο εξοικονομείς χρόνο. Διότι μαθαίνεις να συγκέντρωνεσαι καλύτερα και αυτό σου γλυτώνει άπειρο χρόνο. Γίνεσαι πιο αποτελεσματικός, πιο εύστοχος.
     Θα μου πεις μήπως ότι έφαγες κάτι απ έξω γιατί δεν προλαβαίνεις τίποτα πια. Ε λοιπόν μάθε ότι ένα καλό και υγιεινό πιάτο σου δίνει ενέργεια αντίθετα τα γρήγορα φαγητά σου παίρνουν την ενέργεια και για αυτό ίσως να μην προλάβεις.
     Μπορεί να φαίνεται περίπλοκο ίσως όμως να μην είναι. Πιστεύεις ότι αυτά που αποφεύγεις ίσως είναι περιττά, όμως ίσως και να κάνεις λάθος. Γιατί ότι θέλει κόπο απ έξω δίνει δύναμη από μέσα.

Φαίη Σουρή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου